Rent Liv Løbet Skive 2018

RENT LIV Løbet på storskærm og streames direkte på www.feltet.dk

Søndag den 29. april afvikles 5. udgave af det professionelle cykelløb RENT LIV Løbet - Skive.

”Hvert år er det et mål for os, at gøre hele arrangementet større og bedre, og det ser ud til at lykkes for os igen i år”, fortæller Per Baadsgaard, der er blandt arrangørerne.

RENT LIV Løbet er blandt Danmarks største endags cykelløb på Europatouren, med deltagelse af 29 teams a 6 ryttere fra hele Europa. Alle de danske teams er naturligvis til start med lokale coloQuick i spidsen, der i år råder over en lang række topryttere og talenter som Jonas Vinge Rasmussen og Emil Vinjebo

Bjarne Riis’ mandskab, Team Virtu Cycling, er også med i feltet. På dette mandskab finder man den tidligere vinder af løbet, Alexander Kamp.

Blandt de andre danske teams finder man den tidligere danske mester, Sebastian Lander, Riwal CeramicSpeed, sidste års vinder af løbet, Martin Toft Madsen, BHS Almeborg Bornholm og formstærke Rasmus Quaade.

Derudover kommer der ikke mindre end 20 teams fra hele Europa.

Streaming fra løbet

For de interesserede, som ikke kan komme omkring Posthustorvet i Skive eller følge løbet ude på ruten, så er muligheden at streame løbet på www.feltet.dk. Hele løbet vises fra starten klokken 12.

Storskærm i målområdet

Løbet har efterhånden fået en tradition for at finde sin afslutning på bakken ved Posthustorvet i Skive.

”De seneste år har der været mange mennesker i målområdet hele dagen. Det håber vi sker igen i år. Derfor har vi igen valgt at opstille storskærm, så alle interesserede kan følge hele løbet – fra start til slut – på Posthustorvet – og som altid er der gratis adgang,” fortæller en glad Per Baadsgaard.

back to top